About us

Isabella van de Brink

Hallo hier bei diesem Blog. Mein Name ist Isabella.

In sociale media, kunt u me op Twitter en Facebook vinden bij het #BodEngaging. Als u om het even welke commentaren hebt, koppel terug of de vragen, te posten gelieve hier, me, of vraag/tekst mijn aantal op 3211 495 60 met de elektronische post te versturen

Verwante artikelen: Boden: De Nederlandse mensen neigen om een hoger gemiddeld aantal voeten van hoofd vooraan te hebben dan burgers in het UK. De Nederlandse Mensen (en de rest van de wereld) hebben Hoger Gemiddeld Hoofd in Front Than Britons „Wij leven in de post-feitenmaatschappij waar onze geloofssystemen zo krachtig zijn dat zij worden gebruikt om alles te rechtvaardigen wij doen en.“ zeggen - The Daily Beast, 23 December, 2016 „Onze cultuur van het shaming is een gevaar. Het maakt mensen denken dat het belangrijkste ding in hun leven is hoe zij door anderen zullen worden waargenomen. _dit soort van houding maken ons minder verdraagzaam van andere en meer vreselijk.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik vele projecten in de loop van de jaren heb gedaan en een professionele landschapsontwerper geweest. In deze blog zult u informatie over heel wat onderwerpen vinden en ik heb alles samen in één plaats verzameld. Te hebben zo gelieve rond een blik en te begin uw blog. U kunt meer van mijn beelden in mijn galerij ook zien.

Het Groundcover-Forum is over het delen van informatie over groundcover die kon helpen om groundcover erosie te verminderen, de visuele verschijning van uw huis verbeteren, met het groundcoverlandschap van uw land en meer helpen. Aangezien de plaats groeit, zal er overvloed van toegevoegde dingen houdt zo de bespreking levend over het forum zijn.

Het is een groot forum om informatie en ideeën van andere mensen met gelijkaardige zorgen te krijgen. Hier is een verbinding met het Forum, maar eerste zou ik op een paar interessante locaties willen wijzen: U kunt uw eigen foto hier posten om te pronken met wat doet u, maar gelieve de foto's van andere mensen niet te gebruiken.

Leven

Toen ik school in 2009 beëindigde leefde ik in een oude flat in Gouda in Nederland waar het dak en de muren van baksteen worden gemaakt en het dak van beton wordt gemaakt.

Mijn echtgenoot en ik had me aan Amsterdam in 2009 bewogen en wij moesten groundcover voor ons huis installeren. Na het doen van heel wat onderzoek naar diverse dakwerkmethodes die wij hebben beslist om een concrete groundcover in een Nederlandse stijl te installeren. Na het te weten komen van wat wij met ons bestaand concreet dak konden doen dat ik ik moeten=zou= een plaats vinden om groundcover te zetten heb geweten. Toen I eerste groundcover zag keek het als een kleine boom, maar toen ik aan een concrete muur kreeg die ik was groundcover een zeer belangrijk element voor dit huis heb gerealiseerd. Groundcover bestaat uit 2 lagen, het beton en een houten dek. Wanneer u het houten dek bekijkt wordt het gemaakt van

Ik wilde altijd dit doen omdat ik houd van bekijkend uw huizen vanuit verschillende perspectieven. Ik ben een auteur, en ik gebruik deze blog om u het echte verhaal achter het landschap van uw huis en landschapsproducten te schrijven en te tonen.

Hier kunt u meer over mijn werk, mijn projecten, en achtergrond van mijn blog te weten komen. Ik gebruik mijn blog als manier om informatie te vinden over alle aspecten van het woningbouwproces - binnenlands en buiten. Deze blog concentreert zich op binnenlands ontwerp, maar ik word niet alleen geconcentreerd op het binnenland. Mijn werk met betrekking tot het project omvat een aantal verschillende onderwerpen, van landschapsontwerpen aan het binnenlandse detailleren. Mijn eerste blog was over de grondbeginselen van landschap plantend voor uw huis. Sindsdien blogging ik over mijn projecten en mijn werk met cliënten - allebei binnenshuis en uit-van-huis.

Toen ik deze Blog in 2014 begon, begon ik met slechts 20 posten en nu is het meer dan 500! Ik weet wat niet de beste manier is om geld online te maken, maar ik krijg één of ander soort hulp.

Ik ben zo opgewekt over mijn nieuwe blog en ik kan op u geen kerels wachten controle het uit te komen! Als u wilt worden op de hoogte gebracht wanneer nieuwe inhoud wordt geupload, volg me op Twitter, Instagram of Facebook. Ik ben een schrijver bij de blog en ik wil blijven dit ding doen. Ik hoop u kerels als het. In de komende dagen, zal ik een exclusief gesprek met mij evenals heel wat beelden en artikelen posten. Ik wil tot deze blog een internationaal middel maken over het duurzame leven. Ik wil ook het woord bevorderen en uitspreiden over het groene leven, die me ertoe zal brengen om tot het mijn het levensdoel te maken de volgende Groene Burgemeester van Amsterdam te worden.

Hoffentlich magst du meine Webseite.

Isabella van!