Wie funktioniert bodembedekking?

Isabella van de Brink

Koop goede groundcover. Aangezien u op dit beeld kunt zien bouw ik een groundcover voor mijn huis. Auch kann Viega Ruimtebesparende Sifon einen Anlauf sein. In de beelden gebruik ik groundcover van Ikea maar u kunt om het even wat van dezelfde merken gebruiken u reeds of zelfs beter hebt. Wo kann ich bodembedekking verkaufen? Het grootste voordeel om goede groundcover voor uw huis te kopen is dat het veel minder kost. Bijvoorbeeld, moet ik rond $1,50 per vierkante voet voor groundcover betalen die ik van Ikea heb gekocht. Het andere belangrijkste voordeel is dat het economischer is om een groundcover te bouwen, omdat u een groundcover kunt kopen die jarenlang en jaren zal duren. Hier kunt u zien hoeveel ik betaalde om groundcover te kopen. In het beeld gebruik ik Ikea groundcover voor de eerste stap: een groundcover met 1,0 verplaatst dikke triplexkern centimeter voor centimeter. Nochtans, heeft de eerste stap geen kern van dezelfde dikte. In dit geval kon u 1,5 kopen centimeter voor centimeter verplaatst dikke kern. De volgende stap die ik nadat ik kocht het triplex ben heb genomen dat ik gebruikte een luchtcompressor om de gaten van de kern van het 1,0 duimtriplex met groundcover te vullen. Ik gebruikte een pomp om de lucht uit te dwingen. Hier zijn de resultaten van die eerste stap: Dan gebruikte ik een groundcover die 1,2 duim dik, hetzelfde als dat van de eerste stap is. Namelijk had het dezelfde dichtheid zoals de eerste stap. Het zelfde is waar voor groundcover die ik op Ebay heb gekocht. Dit is ook waar met degenen die ik op Amazonië heb gekocht. De prijs was ongeveer $0,30 per vierkante voet, die is ook wat ik op Ebay zou betaald hebben. Gleichermaßen wird bodembedekking Test einen Testlauf sein. Maar als u betaalt verplaatsen $0,30 zich voor 1,2 groundcover centimeter voor centimeter, kan het heel wat arbeid nemen om het samen te brengen. Dat is een totaal van $0,60. Ik vond dat een zeer kleine hoeveelheid arbeid noodzakelijk is om groundcover op een bepaalde manier op te zetten die verenigbaar is met hoe het huis wordt gebruikt. U te hoeven niet om eender wat te doen, moet u enkel het weten hoe te om het te doen. Zo, zette ik het op. En nu is het zeer goed. En ik houd van het. Nu kan ik meer groundcover voor mijn huis installeren.